Wittenhorst

Zoeken | Contact

Woensdag 14 april: webinar motiveren

Woensdag 14 april: webinar motiveren

10 april 2021

Hoe kan het nou dat je die ene speler goed kunt prikkelen en je die andere speler maar niet lijkt te kunnen motiveren? En hoe kan het dat je met sommige spelers een klik ervaart en dat je andere spelers niet lijkt te kunnen bereiken? Blijkbaar is er iets dat ervoor zorgt dat we bij de een beter binnenkomen, meer invloed lijken te hebben en meer contact maken dan bij sommige anderen. Maar hoe kan dat nou?

RKsv Wittenhorst presenteert in samenwerking met Breaking Habits een webinar ‘Motiveren’, waarbij we samen stilstaan bij de vraag: “Hoe zorg ik ervoor dat ik de spelers uit mijn team zo goed mogelijk kan motiveren?” In het webinar geven we op basis van enkele bewezen modellen op het gebied van motivatie, gedrags(voorkeur)stijlen en een inkijk in juiste communicatie (verbaal en non-verbaal). Tijdens dit webinar maken we daarbij gebruik van inzichten uit diverse stromingen, zoals positieve psychologie, motiverende gespreksvoering en NLP.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het motiveren van sporters nu precies werkt of kun je hier wel hulp bij gebruiken, dan zien we je graag terug bij het webinar Motiveren.

Tijd en aanmelden

Het webinar vindt online plaats op woensdag 14 april van 20:00 – 21:15 uur. Aanmelden voor dit webinar kan door een mail te sturen naar ‘kenalaerds@rksv-wittenhorst.nl’ met als onderwerp ‘Webinar Motiveren’.

Het webinar wordt verzorgd door:

Joop Janssen (Breaking Habits)