Wittenhorst

Zoeken | Contact

Clinic: Perfecte Voorbereiding voor StreetLeague Horst!

Clinic: Perfecte Voorbereiding voor StreetLeague Horst!

19 mei 2023

Deze week trainden de teams voor de VVV-Venlo StreetLeague Horst bij Wittenhorst tijdens een speciale clinic met trainers van VVV-Venlo. De clinic bij Wittenhorst zorgde ervoor dat de teams klaar zijn voor het grote evenement. De spelers kregen intensieve trainingssessies en gerichte oefeningen om hun vaardigheden en teamwork te verbeteren. Met de clinic nog vers in hun geheugen kijken de teams uit naar de openingsbijeenkomst volgende week in het Covebo Stadion - De Koel.

De StreetLeague Horst is een spannend voetbaltoernooi dat plaatsvindt in de wijken van Horst, waar lokale teams strijden om de felbegeerde titel. Het is een geweldige gelegenheid voor getalenteerde voetballers om hun vaardigheden te tonen en hun passie voor de sport te delen met andere enthousiaste deelnemers en supporters.

streetleague-horst-clinic-2023-warming-up.jpeg

De speelrondes van de StreetLeague Horst:

  • 1 juni:                  Speelronde 1 in de Norbertuswijk
  • 8 juni:                  Speelronde 2 in de Riet
  • 22 juni:               Speelronde 3 finale in de Mussenbuurt

Het belooft een intense competitie te worden, waarbij de teams hun uiterste best zullen doen om de overwinning te behalen. Voor meer informatie en updates over de StreetLeague Horst kun je terecht op https://www.vvv-venlo.nl/nieuws/informatie-streetleague-horst-2023. Kom en moedig de teams aan tijdens de StreetLeague Horst en geniet van een geweldige voetbalervaring in Horst!