Wittenhorst

Zoeken | Contact

Daan Verlijsdonk keert terug bij Wittenhorst

Daan Verlijsdonk keert terug bij Wittenhorst

18 januari 2023

Daan Verlijsdonk (27) keert terug bij Wittenhorst. De in Hegelsom woonachtige middenvelder komt per direct over van 4e divisionist Juliana '31, waar hij de afgelopen anderhalf jaar speelde.

De middenvelder, op archieffoto spelend voor Wittenhorst 1, speelde in het recente verleden al zeven seizoenen op sportpark Ter Horst, maar besloot in de zomer van 2021 een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Juliana '31 in Malden. Bij de hoofdklasser ging hij opnieuw samenwerken met voormalig Wittenhorst-trainer Ton Kosterman. Destijds een stap hogerop voor de voormalig jeugdspeler van VVV-Venlo, die in 2014 neerstreek op Sportpark Ter Horst en zich onder de vleugels van Jan Lauers ontwikkelde tot een onbetwiste kracht op het middenveld van de Horstenaren. In deze zeven seizoenen speelde ons eerste elftal met Daan in de gelederen steevast in de 1e klasse en behaalde hij zowel de halve finale als de finale van de districtsbeker. Verlijsdonk liet in deze periode zien een neusje voor de goal te hebben en pikte dan ook regelmatig zijn goaltje mee. 

Nu is het dus tijd om opnieuw in het oranje-zwart van Wittenhorst te gaan voetballen. "Ik ben blij om weer terug te zijn op het oude nest. Door mijn werk was het voetballen bij Juliana niet meer te combineren. Ik heb altijd goed contact gehouden met de mensen binnen de club, dus het voelt als thuiskomen. Na mijn uitschrijving heb ik de afgelopen weken al meegetraind met het team en daar kwam ik enkele oude bekenden tegen. Er staat een groep met veel energie, plezier en jong talent", aldus Daan.

Wij verwelkomen Daan van harte terug bij Wittenhorst en wensen hem veel sportief succes!