Wittenhorst

Zoeken | Contact

Joop Theunissen per direct gestopt als trainer A1

19 maart 2014

Afgelopen weekend heeft Joop Theunissen, zoals hij dit zelf aangaf, met pijn in het hart, besloten per direct te stoppen met zijn functie als trainer van Wittenhorst A1.

Joop heeft aangegeven dat hij deze keuze heeft gemaakt vanwege een samenloop van een aantal factoren. In de eerste plaats zijn er privéomstandigheden die hem parten spelen. Daarnaast is Joop van mening dat de chemie tussen hem en de spelers onvoldoende meer aanwezig was om de laatste periode in de competitie alsnog om te buigen en rechtstreekse handhaving in de 4e divisie af te dwingen. De A1 staat momenteel onderaan, heeft nog een beperkt  aantal wedstrijden tot het einde van de competitie en speelt bij de huidige stand als eindstand in de nacompetitie om alsnog het 4e-divisieschap veilig te stellen. De commissie Technische Zaken beraadt zich momenteel op de situatie en zal zeer binnenkort bekend maken wie de rest van het seizoen de A1 zal begeleiden. 

Joop had recent al kenbaar gemaakt aan het einde van dit seizoen te stoppen als A1 trainer en een nieuwe functie te aanvaarden bij United.

RKsv Wittenhorst dankt Joop, een Wittenhorst man in hart en nieren,  voor zijn inspanningen voor de vereniging en wenst hem in alle opzichten veel succes.