Wittenhorst

Zoeken | Contact

Ook Technische Zaken wisselt door

Ook Technische Zaken wisselt door

7 augustus 2022

Niet alleen het bestuur, maar ook Technische Zaken wisselt door.

Op onze site hebben we onlangs al gecommuniceerd dat Joop Theunissen aan het einde van zijn termijn stopt als bestuurslid TZ. Remco Scheres is zijn beoogd opvolger en draait al enige tijd mee in onze commissie. Het bestuurslid TZ stuurt de Technisch Coördinatoren aan van de diverse afdelingen. Onder zijn hoede valt tevens de Technische Commissie, in feite de staffunctionarissen die zorgdragen voor het beleid en de organisatie rondom de prestatieve teams.

Marcel Kuijpers stopt als voorzitter van de Technische Commissie en zal worden opgevolgd door Antoine Driessen. Antoines huidige rol van secretaris wordt overgenomen door Suzanne Saris. Richard Aben treedt toe tot TZ als Coördinator voor het Meiden- en Vrouwenvoetbal en neemt de taken op dit gebied over van Ted Beekman.

Linda Faber treedt toe tot TZ om invulling te geven aan de nieuwe commissie Health & Performance. Hierover later meer. Alex Grubben heeft te kennen gegeven te willen stoppen als Hoofd Opleidingen. Zijn rol wordt tot nader order ingevuld door Richard Aben, samen met Antoine Driessen.

Tenslotte gaat Joreno van de Ven stoppen als technisch Coördinator voor de onderbouw, zoals jullie ook al hebben kunnen lezen. Zijn rol wordt overgenomen door Michel Vonk, geassisteerd door Tom Verheijen. Richard Kleuskens als TC Bovenbouw, Willem-Jan van Rens als TC Middenbouw en Richard Aben als TC Meiden- en Vrouwenvoetbal fungeren tevens als Technisch Coördinator voor de keepers in hun afdeling.

De commissie Technische Zaken komt er daarmee als volgt uit te zien:

 

Technische Commissie Organogram.png

Wij willen Joop, Marcel, Alex en Joreno van harte bedanken voor hun grote bijdrage en inzet en wensen hun opvolgers bij deze heel veel succes toe.

Voor een aantal van deze rollen willen we de komende periode subcommissies vormen, om meer verdieping aan te brengen en een aantal projecten uit te voeren waar we nu vaak niet aan toekomen. Door middel van uitbreiding van de commissie willen we bovendien zorgen voor back-up en willen we de continuïteit van de commissie waarborgen. Wil je hier graag meer over weten, meld je dan bij een van de leden van TZ! Zo is Ted Beekman te contacten via tedbeekman@rksv-wittenhorst.nl