Wittenhorst

| Contact

Seizoensopeningsweekend 24 en 25 september

17 september 2022

Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels in volle gang. De meeste senioren -en juniorenteams zijn inmiddels begonnen aan het bekertoernooi. RKsv Wittenhorst wil dit nieuwe seizoen graag met al haar leden op gezellige wijze openen. Het seizoensopeningsweekend zal dit seizoen plaatsvinden op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022. 

De jeugdteams hoeven zich na hun thuis- of uitwedstrijd niet te vervelen. Voor de jongste jeugdspelers (tot en met JO12) zal er na hun thuis- of uitwedstrijd een broodje knak worden gemaakt en wordt er ranja uitgedeeld. Ook wordt er een springkussen geplaatst waarop de jeugdspelers zich uit kunnen leven. Voor de C-, B- en A-junioren en de O23 en veteranen wordt er na hun wedstrijd eieren met spek gebakken. De leiders kunnen vooraf ter plekke de aantallen even doorgeven aan de vrijwilligers welke aan het bakken zijn.

Voor de seniorenteams zal zondagochtend 25 september eieren (met spek) worden gebakken vóór aanvang van hun voetbalwedstrijd. Dit geldt zowel voor thuis- als uitspelende Wittenhorst teams. Voor het vertrek kunnen de spelers hun maag dus al goed gevuld hebben. Deze ochtend zal er ook live muziek worden gedraaid. Wij hopen dat alle seniorenteams meedoen en hiermee de drie punten gaan pakken. 

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwachten tijdens het seizoensopeningsweekend op zaterdag 24 en zondag 25 september op Sportpark Ter Horst!