Wittenhorst

Zoeken | Contact

Seizoensopeningsweekend 23 en 24 september

Seizoensopeningsweekend 23 en 24 september

21 augustus 2023

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Voor sommige teams zijn de trainingen al begonnen. De meeste senioren -en juniorenteams starten ook al aan het bekertoernooi. Wittenhorst wil dit nieuwe seizoen graag met al haar leden op gezellige wijze openen. Het seizoensopeningsweekend zal dit seizoen plaatsvinden op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. 

De jeugdteams hoeven zich na hun thuis- of uitwedstrijd niet te vervelen. Voor de jongste jeugdspelers (tot en met JO12) zal er na hun thuis- of uitwedstrijd een broodje knak worden gemaakt en wordt er ranja uitgedeeld. Ook wordt er een springkussen geplaatst waarop de jeugdspelers zich uit kunnen leven. Voor de C-, B- en A-junioren en de O23 en veteranen wordt er na hun wedstrijd eieren met spek gebakken. De leiders kunnen vooraf ter plekke de aantallen even doorgeven aan de vrijwilligers welke aan het bakken zijn.

Voor de seniorenteams zal zondagochtend eieren (met spek) worden gebakken vóór aanvang van hun voetbalwedstrijd. Dit geldt zowel voor thuis- als uitspelende Wittenhorst teams. Voor het vertrek kunnen de spelers hun maag dus al goed gevuld hebben. Deze ochtend zal er ook live muziek worden gedraaid. Wij hopen dat alle seniorenteams meedoen en hiermee de drie punten gaan pakken. 

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwachten tijdens het seizoensopeningsweekend op zaterdag 23 en zondag 24 september op Sportpark Ter Horst!