Wittenhorst

| Contact

Toelichting technisch beleidsplan (3)

28 maart 2021

In het technisch beleidsplan van Wittenhorst staat beschreven welke doelen en ambities de vereniging voor de leden nastreeft en hoe deze gerealiseerd gaan worden. In een serie artikelen willen we jullie dit technisch beleidsplan toelichten. Vandaag het derde deel: Wittenhorst ziet een regiofunctie voor zichzelf. Wat bedoelen we daar precies mee?  

Wittenhorst onderhoudt intensief contact met omliggende betaald voetbalorganisaties (BVO's) en stemt de opleiding van jeugdspelers af op die van deze BVO's, zodanig dat jeugdspelers met het benodigde talent de overstap kunnen maken naar zo'n BVO. Deze talenten blijven we nauwgezet volgen en zijn uiteraard altijd welkom wanneer ze op een gegeven moment naar Wittenhorst willen terugkeren. 

 Wittenhorst staat daarnaast open voor instroom van prestatieve en recreatieve jeugdvoetballers uit de regio. Dit zal echter nadrukkelijk op initiatief van de betreffende voetballer gebeuren en niet via actieve werving door Wittenhorst bij andere verenigingen. “Spelen bij Wittenhorst” dient een uitdaging te zijn, vooral voor voetballers in de categorieën JO14 t/m JO19.