Wittenhorst

| Contact

Toelichting technisch beleidsplan (5)

24 april 2021

In het technisch beleidsplan van Wittenhorst staat beschreven welke doelen en ambities de vereniging voor de leden nastreeft en hoe deze gerealiseerd gaan worden. In een serie artikelen willen we jullie dit technisch beleidsplan toelichten. Vandaag het vijfde deel: Hoe haal je het beste uit jezelf bij Wittenhorst? 

 Bij Wittenhorst vinden we het belangrijk dat plezier en prestaties hand in hand gaan. Het voordeel van een grote vereniging is dat we voetbal en trainingen op verschillende niveaus kunnen aanbieden, zodat iedereen zich op zijn plek voelt. 

Selectiespelers werken continu aan hun opleiding aan de hand van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP), inclusief regelmatige evaluaties met de trainers en specifieke hulp bij het realiseren van persoonlijke verbeterpunten. 

Naast jouw opleiding als voetballer vinden we het belangrijk dat jij je als persoon thuis voelt in een teamverband waar ook ruimte is voor sociale ontwikkeling. 

 Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees dan het volledige technisch beleidsplan van Wittenhorst op https://www.rksv-wittenhorst.nl/informatie/voetbaltechnisch-beleid