Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst 1 herovert koppositie

Wittenhorst 1 herovert koppositie

9 maart 2023

Wittenhorst behaalde een geweldige overwinning op het sterke Chevremont. Met 3-0 winnen in het hol van de leeuw geeft te denken.

Vooraf kon trainer Sjoerd van der Coelen niet beschikken over Ravi Arts, Dion van Horne en Joep Beurskens. Deze zege betekent ook dat Wittenhorst weer aan de leiding gaat. 
Het begin van de wedstrjd ging over en weer. Zo had Chevremont en dan weer Wittenhorst zijn kansen. 

Op slag van rust kon de snelle Joost van Rensch weer eens ontsnappen. De stift die volgde was te machtig voor de goalie van Chevremont: 0-1. 

Direct na de pauze kwam Wittenhorst weer gevaarlijk opzetten. De vrije trap die Nick Driessen mocht nemen was voor Wittenhorst weer een zekerheidje. Snoeihard werd het 0-2. 
Chevremont gaf nog niet op, het kreeg een penalty te nemen. Wittenhorst kon toch juichen, want de strafschop werd gemist. 

Gesterkt hierdoor zorgde Joost weer voor een assist. Zijn voorzet werd door Daan Verlijsdonk op waarde geschat. Een fraaie 3-0 voorsprong was het gevolg. 
Wittenhorst kon jubelend de wedstrijd uitspelen en met plezier richting Horst afreizen. 

Mannen proficiat en nu op naar de zware uitwedstrijd tegen Deurne.

Wittenhorst 1:

Roel van Rens, Tom Driessen (Kevin van Asten), Ruud Meijers, Nick Driessen, Koen Jenniskens, Mats van Biljouw, Daan Verlijsdonk, Giel Beurskens (Jelle Janssen), Jeroen Verkennis, Tom Spreeuwenberg (Willem Heijnen), Joost van Rensch (Jeffrey Cuppen).