Wittenhorst JO19-1 en JO17-1 koploper

30 oktober 2021

Wittenhorst JO19-1 heeft een uiterst knappe prestatie neergezet door op bezoek bij koploper SML uit Arnhem met 1-4 te winnen. De ploeg van Remco Arts kon met een 0-1 voorsprong rusten na een treffer van spits Maik Heijer. Na de rust konden de Horstenaren niet lang genieten van de voorsprong: de thuisploeg kwam binnen enkele minuten op gelijke hoogte. Na deze snelle treffer domineerde Wittenhorst en liep het middels twee treffers van Jelle Janssen en de tweede van Heijer uit naar een comfortabele 1-4 overwinning. Onze JO19-1 is nu, samen met Orion, koploper in Divisie 3. Volgende week komt Bennekom naar sportpark Ter Horst.

Wittenhorst JO17-1 dendert door in Divisie 7. Op het eigen kunstgrasveld werd vandaag NWC uit Asten met 6-0 verslagen. In de eerste helft konden de bezoekers aardig mee in het niveau van de ploeg van trainer Ken Peeters, ook omdat de thuisploeg bij tijd en wijle slordig was. De bezoekers vergaten te scoren, waarna Gijs Christiaens met een afstandsschot een foute pass afstrafte. Voor rust scoorde Gabor van Helvoort na goed druk zetten de 2-0. Na rust domineerden de Horstenaren en gaven ze nog maar weinig kansen weg. Treffers van Victor Peeters, opnieuw Christiaens, Kayeal van Rengs en Jovanny Awad brachten uiteindelijk een ruime overwinning op het scorebord. Volgende week reist de koploper af naar Best Vooruit.

Wittenhorst JO13-1 was vandaag dichtbij haar eerste punt in de Hoofdklasse: op bezoek bij topper Festilent JO13-1 werd nipt met 2-1 verloren. De ploeg van trainer Sander Rambags laat een duidelijke groei zien qua veldspel en dit was vandaag ook zeker zichtbaar. Helaas was het niet genoeg voor minimaal een puntje, maar dit smaakt naar meer! Volgende week treden de dame en heren op eigen veld aan tegen subtopper SBC uit Son en Breugel.

JO15-teams Wittenhorst beleven een topzaterdag!

• Wittenhorst JO15-2 (13-0 tegen America/Meterik), JO15-3 (maar liefst 18-0 tegen Helden) en de JO15-4 (8-3 tegen ZSV) kenden een doelpuntrijke zaterdagmiddag op sportpark Ter Horst. Bij elkaar scoorden de drie teams maar liefst 39 (!) doelpunten. Op z'n zachtst gezegd een succesvolle zaterdag.

Wat verder (ook nog) opviel:

• Wittenhorst JO17-2 boekte op het eigen kunstgrasveld een knappe 3-2 overwinning op Sporting S.T./SVEB JO17-1.
  • Zoals we allemaal weten, kun je met het spelletje voetbal niet altijd winnen. Dit was vandaag het geval voor Wittenhorst JO19-3 (9-2 verloren bij ST De Zwaluw/Hapse Boys JO19-1) en Wittenhorst JO17-3 (7-1 verloren bij ST Volharding/Sambeek JO17-3). Ondanks deze nederlagen hoeven de heren niet te treuren: de eerste punten waren al een tijdje binnen en er volgen nog genoeg wedstrijden om deze nederlaag weg te poetsen.