Wittenhorst

Zoeken | Contact

Over één week: De Wittenhorst voetbalquiz!

Over één week: De Wittenhorst voetbalquiz!

10 december 2022

Nog precies één week en dan is het zover: de vierde editie van de Wittenhorst voetbalquiz. Op zaterdag 17 december gaan ruim 90 deelnemers de strijd aan om de felbegeerde bokaal en eer. Quizmasters Antoine Driessen en Huub Cox staan alvast te popelen om de avond weer in goede banen te leiden. 

Er is nog plek voor drie duo's. Alsnog opgeven kan via de volgende link: Geef je op voor de Wittenhorst voetbalquiz | RKsv Wittenhorst (rksv-wittenhorst.nl)

Hierbij de laatste, belangrijkste informatie:

  • De inloop is tussen 19.00 en 19.30 uur. In die tijd kan iedereen munten halen en op de plek gaan zitten. 
  • De jassen kunnen jullie die avond in lokaal 6 en 8 hangen. 
  • De quiz bestaat dit jaar uit negen rondes van ieder zeven vragen. Na iedere drie rondes hebben we een korte pauze. Nadat al het nakijkwerk is verricht en de goede antwoorden zijn gedeeld, zullen we de winnaars van de vierde Wittenhorst-quiz bekendmaken. 
  • Daarna is de kantine nog tot 01.00 uur geopend om gezellig na te praten en te genieten van enkele goudgele pretrakkers. 

Ik vind de quiz niets aan, maar wil wel mijn steentje bijdragen...

...dat kan! Wij zoeken namelijk vrijwilligers die op de avond zelf willen helpen. Met name in het nakijken van de quiz zit aardig wat tijd, dus daar hebben we hulp bij nodig. Verder moeten er bijvoorbeeld ook glazen gehaald worden. Hiervoor kun je mailen naar Danny van den Berghe via: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl