Wittenhorst

Zoeken | Contact

Jeffrey Rijkers keert terug bij Wittenhorst

Jeffrey Rijkers keert terug bij Wittenhorst

13 april 2023

Jeffrey Rijkers (24) speelt aankomend seizoen weer in het oranje-zwart van Wittenhorst. 

Terugkeer

De behendige aanvallende linker middenvelder speelde al eerder in ons eerste elftal in het seizoen '20/'21. In de seizoenen '18/'19 en '21/22 speelde Jeffrey voor 4e divisionist EVV Echt en op dit moment speelt hij voor RKMSV uit Meijel. Daarnaast speelt hij zaalvoetbal in de 1e Divisie B voor Fermonia Boys. Hij is voor zijn club RKMSV een belangrijke speler en zij hebben tijdens de 1e periode van dit seizoen een mooie 2e plek behaald. RKMSV staat nu in de subtop.

Contact gehouden

Jeffrey gaf aan dat hij na RKMSV weer graag naar een hoger niveau wil. Hij reageert alvast kort op zijn aanstaande terugkeer: “Wittenhorst is een mooie club op hoog niveau. Ik ken daar nog veel spelers en heb altijd nog wel contact gehad. Door de positieve geluiden van spelers en mijn eigen ambities, denk ik dat dit de juiste stap voor me is. Ik moet nog bekijken of ik daarnaast blijf zaalvoetballen." Jeffrey kijkt er dan ook naar uit om samen met de groep aan de slag te gaan komend seizoen, nadat we allemaal het huidige seizoen op een mooie manier af hebben gesloten. Dit zowel in Meijel voor Jeffrey als in Horst voor Wittenhorst, wat verwikkeld is in de race om het kampioenschap in de 1e Klasse C. 

Jeffrey, alvast van harte welkom terug bij Wittenhorst!  

Nieuwe seizoen

Eerder dit seizoen keerde Daan Verlijsdonk al terug. Daarnaast keert Luc van Kuijck komend seizoen terug. Allemaal Wittenhorst-spelers die op niveau weer terugkeren naar onze oranje-zwarte kleuren. Samen met onze eigen jeugdspelers lijken we komend seizoen een mooie selectie te hebben staan. Jeffrey sluit in het nieuwe seizoen aan bij de selectie van Sjoerd van der Coelen. 

Foto: Jeff Meijs.