Wittenhorst

Zoeken | Contact

Dominique Janssen Sporttalent 2012 Horst aan de Maas!

23 maart 2013

Tijdens een druk bezocht Sportgala in Horst, gepresenteerd door Maurice Graef, is Dominique Janssen uitgeroepen tot “ Sporttalent van het jaar 2012 in de gemeente Horst aan de Maas”. Dominique behoorde tot de drie genomineerden in haar categorie, waarbij ze de 15 jarige Jim Nijssen, (motorsport) en de 10 jarige Kimberly Vermeulen (rolstoeldansen) achter zich liet. Voorzitter Tristan Smits van het Sportgala las het juryrapport voor, waarmee werd bevestigd dat Dominique naast het bedrijven van topsport, waar ze dagelijks erg veel tijd in investeert, juist ook veel aandacht geeft aan haar maatschappelijke carrière. Een toevoeging waar Dominique erg blij mee was, zo vertelde ze trots na de uitreiking. Naast haar sportieve carrière studeert Dominique aan de Cruijff University in Tilburg.

Toenaderingspogingen van VVV en Twente werden in 2012 afgewimpeld omdat ze zich tot doel heeft gesteld de absolute top te bereiken. Op vragen van Maurice Graef antwoordde Dominique dat o.a.  een voetbalcarrière in Duitsland, waar het vrouwenvoetbal professionele vormen heeft aangenomen, haar doel is. Zo zijn er momenteel contacten met Essen, waar ze al een aantal succesvolle trainingen heeft doorlopen. Ook het Nederlands A team behoort tot haar doelstellingen.

Dominique, speelster en aanvoerder van Wittenhorst B1, is inmiddels een vaste waarde in het Nederlands Dameselftal onder 19. Namens alle leden van RKsv Wittenhorst wensen wij Dominique van harte proficiat met deze mooie titel. We wensen je nog veel mooie sportieve momenten toe en hopen dat je je doelen, de absolute top in het vrouwenvoetbal, maar ook een mooie maatschappelijke carrière, zult bereiken. Voorlopig de komende maanden eerst "nog even" het doel voor dit jaar bereiken met de mannen van de B1?