16 juli 2018 - 21 juli 2018

Trainingskamp VVV Venlo

Ook de Noord-Limburgse eredivisionist VVV-Venlo komt dit jaar naar Horst. De club verblijft in het Parkhotel in Horst en traint regelmatig op het sportpart van Wittenhorst.

2 augustus 2018 - 15 augustus 2018

Trainingskamp El Nasr

De Egyptische voetbalclub El Nasr sluit de trainingskampen bij Wittenhorst dit jaar af. Begin augustus verblijft de club maarliefst 2 weken in het Parkhotel in Horst en traint regelmatig op het sportpart van Wittenhorst. Het is nog niet duidelijk of trainingen toegankelijk zijn voor het publiek.

13 augustus 2018 - 17 augustus 2018

Jeugdvoetbaldagen

Tijdens de jeugdvoetbaldagen worden er voor jeugd van 5,5 t/m 14 jaar allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het sportpark van Wittenhorst. Zo is er een Penaltybokaal, Pannakooi, Partij 4:4 en 7:7, Koningvoetbaal, Keepersprogramma, enz.

Kijk op www.jeugdvoetbaldagen.nl voor meer informatie.

18 augustus 2018

Bekerwedstrijd SV Spakenburg - Wittenhorst

Op zaterdag 18 augustus om 16.00 u. vindt de wedstrijd in het kader van de tweede voorronde van de TOTO KNVB Beker plaats tussen Spakenburg en Wittenhorst. Verdere informatie over de wedstrijd volgt z.s.m.

25 augustus 2018

Pulse Miniorentoernooi

Tijdens het jaarlijkse Pulse Miniorentoernooi strijden de JO10-teams van diverse BVO’s uit binnen- en buitenland samen met een team van talenten uit Horst aan de Maas om de felbegeerde titel. De opening van het toernooi is om 9:30.

22 september 2018

Start competitie

Vanaf 22 september start de competitie weer.