22 februari 2019

Carnavalsavond OJC Niks

Carnavalsavond voor de groepen 1 tot en met 8 bij de Niks. Verdere informatie volgt.

1 maart 2019

Carnavalsschuimparty voor 12 t/m 17 jaar

In de Merthal wordt voor jeugd van 12 tot en met 17 jaar een carnavalsschuimparty gehouden. Verdere info volgt.

Grote oranje-zwarte stoet door Horst!
3 maart 2019

Grote oranje-zwarte stoet door Horst!

3 maart willen we Horst laten zien waar een vereniging als Wittenhorst ‘groot’ in is. Namelijk een vereniging voor Jong en oud, voor papa’s en mama’s voor opa’s en oma’s en zekere voor jeugd.

Waar kunnen we dit nu beter laten zien dan in een grote oranje-zwarte stoet door Horst!

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de optocht. Nadere informatie zal nog volgen.

Boerenbruiloft
5 maart 2019

Boerenbruiloft

Uiteindelijk zal op 5 maart in de Merthal de Boerenbruiloft plaatsvinden en wordt ons bruidspaar in de ‘onecht’ verbonden. En wie dat zijn? tja, dat is de grote verassing. Het speculeren kan beginnen...

Wittenhorst voetbalquiz
14 december 2019

Wittenhorst voetbalquiz

Na de geslaagde eerste editie staat er in december 2019 opnieuw een voetbalquiz op het programma bij RKsv Wittenhorst.