Voetbalquiz bij RKsv Wittenhorst
15 december 2018 - 15 december 2018

Voetbalquiz bij RKsv Wittenhorst

Zaterdagavond 15 december wordt in de kantine de eerste 'Wittenhorst voetbalquiz' georganiseerd. Quizmasters Huub Cox en Antoine Driessen zullen de deelnemende teams het vuur aan de schenen leggen met verschillende vragen uit meerdere categorieën.

Verlovingsbal Boerenbruidspaar 2019
19 januari 2019

Verlovingsbal Boerenbruidspaar 2019

19 januari zal het verlovingsbal plaatsvinden, hier wordt het Boerenbruidspaar 2019 bekend gemaakt en wordt de complete spelersgroep voorgesteld. Dit zal plaatsvinden in zaal “De Lange”.

Grote oranje-zwarte stoet door Horst!
3 maart 2019

Grote oranje-zwarte stoet door Horst!

3 maart willen we Horst laten zien waar een vereniging als Wittenhorst ‘groot’ in is. Namelijk een vereniging voor Jong en oud, voor papa’s en mama’s voor opa’s en oma’s en zekere voor jeugd.

Waar kunnen we dit nu beter laten zien dan in een grote oranje-zwarte stoet door Horst!

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de optocht. Nadere informatie zal nog volgen.

Boerenbruiloft
5 maart 2019

Boerenbruiloft

Uiteindelijk zal op 5 maart in de Merthal de Boerenbruiloft plaatsvinden en wordt ons bruidspaar in de ‘onecht’ verbonden. En wie dat zijn? tja, dat is de grote verassing. Het speculeren kan beginnen...