Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Wittenhorst 1 – Venray

Voorbeschouwing Wittenhorst 1 – Venray

1 januari 2019

Na de winterstop is er niks mooier dan de competitie te hervatten tegen Venray. De zogenoemde derby van het zuiden staat dus op het programma a.s. zondag. We zijn al verschillende weken bezig met de voorbereiding voor deze wedstrijd en er is hard getraind. 


Ook na de moeizame kwalificatie voor de volgende ronde in het amateurbekertoernooi, tegen NWC, willen we ons revancheren ten opzichte van deze wedstrijd.
Naar de stand kijkende is te zien dat de winnaar van deze wedstrijd boven de ander komt te staan. Beide teams hebben tot nu toe al 20 punten behaald en de doelsaldo’s van beide teams zijn ook gelijk, allebei +7 doelpunten. Het enige voordeel wat Wittenhorst heeft, is dat we maar liefst 2 wedstrijden minder dan Venray hebben gespeeld. 

Venray heeft 12 competitiewedstrijden gespeeld en wij 10. Venray heeft zijn laatste wedstrijd voor de winterstop knap afgesloten met een gelijkspel tegen koploper EHC (1-1). Wittenhorst heeft daarentegen ook knap zijn laatste wedstrijd afgesloten door met 2-1 te winnen van subtopper VV Geldrop.
We hopen jullie zondag allemaal te zien.


Tot zondag!


Joep Beurskens