Wittenhorst doet goede zaken

22 januari 2017

De veelbesproken kunstgrasvelden zijn wat dat betreft mooie uitkomsten om zelfs met lage temperaturen te voetballen. Op het knusse sportpark in Nuth speelden Minor en Wittenhorst de inhaalwedstrijd. Minor startte als beste en creëerde een licht veldoverwicht. Na een klein 10-tal minuten nam Wittenhorst het geheel over. Na enkele goede aanvallen was het wachten op de voorsprong. In de 35ste minuut kreeg het de beloning. Willem Heijnen zette met een steekpass Joost van Rensch in goede positie. Tegen zijn diagonaal schot was Minor-doelman Bertjens evenwel kansloos, 0-1.

Wittenhorst beloonde zich hierna niet met een grotere voorsprong. Mooie uitgespoelde kansen werden niet verzilverd. Ruststand 0-1.

Na de pauze eigenlijk eenzelfde spelbeeld. Minor mocht even oprukken en Wittenhorst was met goede aanvallen de gevaarlijkste ploeg. Manco was dat de ploeg zichzelf niet beloonde met een tweede treffer. Zodoende bleef het spannend en het laatste fluitsignaal was voor Wittenhorst het sein dat een verdiende overwinning tot stand werd gebracht.

Verslag: Teams --> 1e elftal  --> Uitslagen