Wittenhorst

Zoeken | Contact

Bericht voor kaderleden Wittenhorst jeugd

5 september 2018

Vanaf dit seizoen moeten alle (vanaf JO8) spelers in een zogenaamd “Bondsteam” geregistreerd worden om officieel aan een KNVB competitie mee te kunnen doen. Ook het kader moet worden geregistreerd om gebruik te kunnen maken van de “wedstrijdzaken App” en “Voetbal.nl App”.

De registratie gebeurt in sportlink, waar ook de ledenadministratie in verwerkt is. Het is daarom van groot belang dat de e-mail registraties en teamkoppeling van spelers en kader correct in het systeem staan.

Er is veel voorwerk verricht maar desondanks zal niet alles voor 100% in de database staan. Op zaterdag 8 september van 12:00u. tot 16:00u. is er een inloopmiddag op ons sportpark in de multifunctionele ruimte (bij het wedstrijdsecretariaat) waar eventuele uitleg en correctie van gegevens direct in sportlink/ledenadministratie aangepast kunnen worden. Dus voor spelers en kader waar de “wedstrijdzaken App” en/of “Voetbal.nl” App niet correct functioneert, kunnen van deze gelegenheid gebruik maken.

Op onderstaande links wordt duidelijk uitgelegd hoe de App’s te installeren/gebruiken;

KNVB wedstrijdzaken App:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/48448/vanaf-onder-8-spelersopgaaf-wedstrijdzaken-app/

Voetbal.nl App:

https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app

Aanpassen persoonlijke gegevens in “voetbal.nl”:

https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar/