Wittenhorst

Zoeken | Contact

Geslaagde 5e editie voetbalquiz

Geslaagde 5e editie voetbalquiz

19 december 2023

Zaterdagavond 16 december was de kantine het decor voor alweer de vijfde editie van de Wittenhorst Voetbalquiz. Met wederom 50 ingeschreven duo's startte de quiz met een vol deelnemersveld. Dit jaar werd de voetbalkennis van de aanwezige deelnemers getest op de volgende onderwerpen: het jaar 2023, ScandinaviĆ«, de zandbak, vrouwenvoetbal, familietwist, amateurvoetbal, kleine(re) clubs - grote daden, grabbelton en scheidsrechters/VAR. Traditioneel werd iedere categorie afgesloten met 2 Wittenhorst-vragen. 

Een ervaren duo, dat al deelneemt aan de voetbalquiz sinds het eerste uur, werd na een avond vol uitdagende vragen uitgeroepen tot winnaar van de vijfde voetbalquiz: Martijn Wismans en Jeroen Hesen. Nogmaals van harte gefeliciteerd heren! Daarmee moesten Matti Winkelmolen en Pim Emonts (winnaars editie 2022) wederom genoegen nemen met een (vertrouwde) tweede plek. Op de derde plek eindigden Giel Beurskens en Nick Driessen. Dankzij de gulle giften van verschillende sponsoren, konden maar liefst 11 duo's verblijd worden met een leuk presentje. Dit was de kers op de taart voor de organisatie om van een hele geslaagde editie te kunnen spreken. 

De organisatie wil graag nogmaals alle vrijwilligers die deze avond hebben geholpen, bedanken voor hun inzet! Huub en Antoine als quizmasters, de heren in de bestuurskamer die alle antwoordformulieren zorgvuldig nagekeken hebben en het personeel in de kantine dat gezorgd heeft voor de nodige, lekkere versnaperingen.

Bedankt namens de organisatie (Danny, Dennis, Niels, Willem, Paul en Erwin) en tot de volgende editie!