Wittenhorst

Zoeken | Contact

Harrie Gommans zet handtekening onder Wittenhorst contract

Harrie Gommans zet handtekening onder Wittenhorst contract

20 januari 2024

Harrie Gommans heeft op vrijdag 19 januari zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract als hoofdtrainer van Wittenhorst. In het bijzijn van voorzitter en Dreumelprins Bart Joosten en Penningmeester Roel Thielen werd het contract ondertekend.

Het contract van aanstaande hoofdtrainer Gommans gaat in per 1 juli 2024. Hiermee neemt hij het stokje over van Sjoerd van der Coelen, die na dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer en bij Sv Venray aan de slag gaat. Gommans wordt resultaatverantwoordelijk voor Wittenhorst 1, maar zal daarnaast ook een adviserende rol aannemen richting het opleidingsteam van Wittenhorst; O23-1. Het is van belang dat het opleidingsteam een goede aansluiting krijgt met het eerste elftal, waardoor een naadloze doorstroming mogelijk wordt gemaakt.

Gommans, met ondersteuning van assistent-trainer Davy Beerens, is voornemens om de huidige selectie zoveel mogelijk in tact te houden voor het nieuwe seizoen en zal daarom ook de gesprekken met diverse spelers aangaan.

De ervaren trainer, woonachtig in Buggenum, is momenteel al 4 jaar hoofdtrainer bij UNA (Veldhoven) in de 3e divisie en staat op het moment van tekenen op de derde plek. Zelf heeft Harrie als prof gespeeld voor onder andere Fortuna Sittard, Roda JC, Vitesse, Excelsior en MVV. Nu is het trainerschap zijn professie.

Naast de voetbalorganisatie heeft Gommans ook veel kijk op hoe een voetbalverenigingen op andere vlakken goed kan functioneren en kan daarom een verbindende rol spelen tussen voetbalorganisatie en de diverse commissies die Wittenhorst rijk is.

Foto's: Lei Schampers

249FCA~1.JPG