Wittenhorst

Voetbalquiz: deelnemersveld bijna vol!

9 november 2018

Geef je snel op! Het deelnemersveld is bijna vol!

Zaterdagavond 15 december wordt in de kantine de eerste 'Wittenhorst voetbalquiz' georganiseerd. Quizmasters Huub Cox en Antoine Driessen zullen de deelnemende teams het vuur aan de schenen leggen met verschillende vragen uit meerdere categorieën. Teams kunnen zich per tweetal opgeven. Per duo moet minimaal één persoon lid zijn van Wittenhorst. Aanmelden kan, mits je minimaal A-speler (18 jaar) bent, via voetbalquiz@rksv-wittenhorst.nl. Hierbij graag de namen van de teamleden vermelden.

Inmiddels is de hoofdprijs bekend. Dit zijn twee tickets voor een thuiswedstrijd van Fulham FC (dit seizoen; reis en verblijf voor eigen rekening) en twee VIP-tickets voor een thuiswedstrijd van VVV-Venlo dit seizoen (niet tegen PSV en Feyenoord). De overige prijzen worden snel bekend gemaakt.

Voor verdere informatie over o.a. tijden en prijzen, kun je de poster bekijken. Tot zaterdag 15 december!