Wittenhorst

Zoeken | Contact

Voorbeschouwing Halsteren - Wittenhorst

Voorbeschouwing Halsteren - Wittenhorst

1 mei 2024

Wittenhorst heeft enige tijd kunnen gebruiken om de onnodige 2-1 nederlaag tegen Juliana’31 te verwerken en alles weer op een rijtje te zetten. Het zal nu wel moeten, wantieder winstpuntje is er een…

De wedstrijd in Horst werd ook jammerlijk met 2-3 verloren. Voor Wittenhorst scoorden toen Jeroen Verkennis en Tom Spreeuwenberg. Het late offensief was te kort om een gelijkspel uit het vuur te slepen. Intussen heeft Halsteren zich kunnen verzekeren van het veroveren van de tweede periodetitel. Een toetje dus na de competitie. Een geweldige prestatie.

Op de ranglijst staan de mannen van Halsteren op een 8ste plaats met 39 punten. Wittenhorst is nog steeds verwikkeld om de veertiende plek vast te houden. Met deze intentie zal de trainer en staf er alles aan doen om hier en daar wat winst te boeken. De spelers zullen dan ook met deze gevoelens de strijd aan gaan.

Veel succes. Zorg dat je niet van de koude kermis thuis komt. Met 3 punten op zak is het veel lekkerder om naar de Horster kermis te gaan aankomend weekend.

Vertrek bus om 11.15 uur bij Graaf ter Horst, Kasteellaan. Supporters die op eigen gelegenheid gaan, her Sportpark De Beek, ligt aan de Beeklaan 37, Halsteren. Tot zondag in Halsteren, aanvang 14.30 uur.