Wittenhorst

Zoeken | Contact

Wittenhorst JO13-1 (2 teams) succesvol op Indoortoernooi

Wittenhorst JO13-1 (2 teams) succesvol op Indoortoernooi

2 januari 2024

Afgelopen zaterdag (30 december) vond de 1e editie van het internationale Wittenhorst Indoortoernooi op kunstgras voor JO13-teams (Hoofdklasse/4e Divisie) plaats. Onze jeugdwedstrijdsecretaris, Frank Gelden, nam met “zijn toernooiclubje” de organisatie voor rekening. 

Om 10.00 uur begonnen de eerste poulewedstrijden. Felle duels, mooie acties & fantastische goals zorgden voor een enthousiaste sfeer bij de vele toeschouwers langs de velden. Snel werd duidelijk dat de twee Wittenhorst-teams van trainer/coach Willem-Jan van Rens gingen strijden voor de hoogste plaatsen.

Wittenhorst team A won hun kruisfinale van SV Blerick JO13-1, maar helaas verloor Team B van Volharding JO13-1.  Team A nam het daarna in de finale (wederom) tegen Volharding JO13-1 op. In de poulefase won Team A na een spannende wedstrijd met 6-5 voor de Vierlingsbekenaren.  In de finale waren ze echter iets beter. Daarom werden ze de winnaar van ‘t eerste Indoortoernooi bij Ballorig in Bergen. Wittenhorst eindigde als 2e (Team A) en 4e (Team B) bij ’t sterk bezette indoortoernooi.  

Speciale dank aan de scheidsrechters (Nico, Ronald, Theo & Mark) die de wedstrijden prima geleid hebben en de organisatie (Margriet, Laukie, Huub, Mark, Hans & Frank). Het volgende toernooi wat Wittenhorst organiseert is ‘t derde internationale Mini F-toernooi op zaterdag 1 juni 2024 op het Sportpark van Wittenhorst.