Wittenhorst

Zoeken | Contact

Activiteiten winterstop 2023/2024

Activiteiten winterstop 2023/2024

13 december 2023

De gezellige winterperiode breekt weer aan en bij Wittenhorst kijken we uit naar een reeks hartverwarmende activiteiten om deze bijzondere tijd samen te vieren. De winterstop is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te lachen en te genieten van elkaars gezelschap.

Voetbalquiz op 16 december

We trappen af met onze befaamde Wittenhorst voetbalquiz op 16 december, een avond vol voetbalplezier en uitdagende voetbalvragen voor jong en oud. Kun je dit jaar niet meedoen? Doe dan vooral volgend jaar meer, het is altijd erg gezellig. Weet je niet zo veel van voetbal, je kunt ook meehelpen met nakijken van de vragen. Dat is vaak een beleving op zich. 

Voetbal in de Berkel op 27 december

Daarna volgt op 27 december een dag vol voetbalspellen in de Berkel. JO7 tot en met JO13 kunnen zich uitleven in de sporthal. Een spannende middag voor de voetballende jeugd van Wittenhorst. Vergeet je niet op te geven.

Darten op 27 december (afgelast)

Ook op 27 december kan de JO17 en JO19 jeugd zich wagen om zoveel mogelijk 180'ers te gooien op de gezellige dartavond. Zou de nieuwe Michael van Gerwen er bij zijn? Sportiviteit en plezier verzekerd. Vergeet je niet op te geven. Door te weinig aanmeldingen is deze avond afgelast.

Speurtocht in het donker op 5 januari

Bereid je voor op een spannende speurtocht in het donker op 5 januari, een avontuurlijke manier om het nieuwe jaar te beginnen. Speciaal voor de jongere jeugd.  Vergeet je niet op te geven.

Nieuwjaarsreceptie op 6 januari

En natuurlijk sluiten we deze feestelijke periode af met ons traditionele Nieuwjaarsbal op 6 januari, waar we samen proosten op een sportief en succesvol nieuw jaar. Iedereen is welkom. Jong en oud. Vorig jaar was weer gezellig zoals vanouds. Dit jaar gaan we dat nog eens dunnetjes overdoen.

We hopen jullie allemaal te zien bij deze gezellige activiteiten! Maak er een onvergetelijke winterstop van met dierbare en natuurlijk jouw voetbalkameraden.