Wittenhorst

Zoeken | Contact

Buitenschoolse opvang op sportpark Ter Horst

Buitenschoolse opvang op sportpark Ter Horst

2 oktober 2023

Vanaf 1 november 2023 biedt Kindercentrum Huize Zeldenrust buitenschoolse opvang (BSO) aan op het sportpark van Wittenhorst.

Kindercentrum Huize Zeldenrust en Wittenhorst gaan de samenwerking aan om verantwoorde kinderopvang te bieden die aansluit bij de visie van beide partijen. Plezier, gezondheid en een plek waar iedereen zich thuis voelt, staan hierin centraal. 

Bart Joosten, voorzitter Wittenhorst: “Als vereniging voelen we ons betrokken bij de samenleving en zoeken we continu de verbinding met partners in de regio. Dat nog meer kinderen straks de kans krijgen om op ons sportpark te sporten, juichen we uiteraard enorm toe! Een perfect praktijkvoorbeeld dat naadloos aansluit bij één van onze kernwaarden: samenwerken.” 

Frank Brinkhaus, bestuurder Huize Zeldenrust: “Wittenhorst bevindt zich in een bosrijke omgeving waar kinderen zich uit kunnen leven in de natuur. Lekker bewegen, spelend leren en buiten bezig zijn, is wat wij graag willen. Juist dáárom zijn wij de levendige kinderopvang en BSO.”

Er wordt gestart met naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 1 november 2023. Voor meer informatie kan er contact gelegd worden met Kindercentrum Huize Zeldenrust via info@huizezeldenrust.nl  of 0624420267.