Wittenhorst

Zoeken | Contact

Burgerschapsuren Dreumeloptocht

Burgerschapsuren Dreumeloptocht

29 januari 2024

Hallo scholieren! Ook dit schooljaar dienen jullie burgerschapsuren te maken op jullie voortgezet onderwijs school en jullie hebben ervoor gekozen deze te vervullen bij Wittenhorst. Wellicht dienen jullie dit schooljaar nog enkele uren in te vullen. Dan hebben wij een mooie gelegenheid voor jullie! 

Zoals jullie weten is Bart Joosten, voorzitter van Wittenhorst, prins geworden van D'n Dreumel. Tijdens de ochtend willen we graag met een grote oranje-zwarte Wittenhorst-stoet voor de prinsenwagen lopen en met veel Wittenhorst-leden de optocht kleur geven. 

Met het meelopen met de optocht kun je vier burgerschapsuren invullen. Eerder deze week is er al een mail via Sportlink naar alle leden gestuurd met de aankondiging; onderaan dit bericht vind je een link met meer informatie over het tijdstip van verzamelen, welke kleding je aan kunt trekken en wat je tijdens het lopen van de optocht kunt doen (bijv. met vlaggen zwaaien, een balletje trappen etc.).

We tekenen je formulier dan vooraf (bij De Beurs) af. Neem het formulier die dag dus ook mee. 

Tenslotte: je kunt je formulier laten ondertekenen door Danny van den Berghe, Mirella Christiaens of Wendy Driessen. We zullen ons voorafgaand aan de optocht laten zien bij het schminken (dit is ook bij De Beurs), zodat je weet wie wij zijn. 

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier, te vinden in dit artikel.