Gehavend Wittenhorst 2 boekt mooie overwinning

18 november 2018

Wittenhorst 2 trad in Mierlo Hout aan met een zwaar gehavend elftal, geteisterd door blessures en schorsingen. Liefst 2 spelers van de JO19-1 stonden in de basis en één op de bank. Met twaalf man trokken ze ten strijde. Binnen vijf minuten was het al raak na een schitterend doelpunt van Kemson Fofanah. Na de vroege voorsprong had Wittenhorst de wedstrijd onder controle, totdat zo uit het niets Mierlo Hout de gelijkmaker scoorde.

Daarna waren de oranje mannen even van slag, Mierlo Hout kreeg kans op kans, maar Stef Tissen hield met knap keeperswerk zijn doel schoon. Maar wat we vorige week vergaten, lukte nu wel: kansen krijgen en afmaken. Binnen een paar minuten was het Lars Blenckers met de 1-2 en Stijn Jenneskens met de 1-3 die de trekker overhaalden.

In de tweede helft werd er degelijk en goed gespeeld en werd er weinig tot niets meer weggegeven. Twintig minuten voor tijd kwam JO19 speler Niek van der Sterren binnen de lijnen en hij scoorde vijf minuten later de 1-4 na een perfecte voorzet van de weer fitte Luc van Kuijck. Vier minuten voor tijd was het weer Van der Sterren die beheerst zijn tweede van de middag maakte na voorbereidend werk van Lars Blenckers.

Na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheidsrechter Ruud de Mulder uit Oirlo was de vreugde groot. Ken, Stijn en Niek speelden een prima wedstrijd en dat mag gerust vermeld worden.