Wittenhorst

Zoeken | Contact

Ingmar Bergmans nieuwe Keeperstrainer Wittenhorst

Ingmar Bergmans nieuwe Keeperstrainer Wittenhorst

26 februari 2024

Vanaf seizoen 2024-2025 is Ingmar Bergmans de nieuwe keeperstrainer van Wittenhorst. Ingmar zal volgend seizoen toegevoegd gaan worden aan de technische staf van Wittenhorst 1. Hij zal de keeperstrainingen gaan verzorgen voor de Keepers van Wittenhorst 1, O-23-1, J-O19. 

Bergmans, woonachtig in Roggel, brengt een schat aan ervaring mee voor Wittenhorst. Hij heeft zelf op hoog niveau onder de lat gestaan en hij is al jarenlang de keeperstrainer van een van onze tegenstanders in de competitie: EVV uit Echt. Ingmar ziet in Wittenhorst een mooie volgende stap in zijn carrière. Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en professionaliteit wil hij met onze keepers aan de slag gaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat Ingmar een hele mooi toevoeging is aan onze club en we wensen hem heel veel plezier en succes bij Wittenhorst.

Ingmar zal de opvolger worden van onze huidige keeperstrainer John Roox, die heeft aangegeven Wittenhorst aan het einde van het seizoen te verlaten. Wij wensen John nog een heel mooi laatste gedeelte van het seizoen binnen Wittenhorst. En natuurlijk veel succes met het vervolg van zijn trainerscarrière in de toekomst.