Wittenhorst

| Contact

Jeugdspelers geselecteerd voor regioteams

21 augustus 2018

Wittenhorst jeugdspelers uit verschillende leeftijdscategorieën zijn geselecteerd voor toernooien welke op korte termijn plaats zullen gaan vinden.

Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus vindt de jaarlijkse Beau Vilters Memorial U17 plaats op het sportpark van SHH in Herten. Namens Wittenhorst zijn Niek van der Sterren, Ravi Arts en Gidi Kleuskens van de JO19-1 geselecteerd om deel te nemen aan dit toernooi. De openingswedstrijd wordt meteen een kraker: het regioteam zal het dan op gaan nemen tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Verder zullen ook profclubs als RSC Anderlecht, AEK Athene en FC Kopenhagen deelnemen aan dit toernooi. 

Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus vindt het jaarlijkse MVC TOP U12 toernooi plaats in Maasbree, waar toppers als Ajax, Feyenoord, Chelsea en Bayer Leverkusen aan meedoen. Ook doet er natuurlijk een regioteam mee, waarvoor Gijs Christiaens (JO14-1) en Daniël Thijssen (JO13-1) zijn geselecteerd. Zij zullen het in de poulefase in ieder geval op gaan nemen tegen de leeftijdsgenoten van Aberdeen, AZ, Chelsea, Feyenoord en KV Mechelen.

Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt het jaarlijkse TOP D Toernooi U13 plaats op de velden van GFC '33 in Grubbenvorst. Voor het regioteam, welke het o.a. op gaat nemen tegen FC Utrecht, Wolverhampton Wanderers, Borussia Mönchengladbach en 1. FC Köln, zijn Wittenhorst JO14-1 spelers Siem Jenniskens, Kayeal van Rengs en Stijn Martens geselecteerd. 

Na enkele weken trainen met hun eigen team, mogen deze heren zich dus gaan meten met leeftijdsgenoten van professionele verenigingen. Alvast heel veel succes!