Wittenhorst

Zoeken | Contact

Joop Theunissen kandidaat bestuurslid Technische Zaken

Joop Theunissen kandidaat bestuurslid Technische Zaken

16 februari 2019

Het bestuur draagt Joop Theunissen voor als bestuurslid Technische Zaken. Joop zal tot de ledenvergadering in het najaar de functie als kandidaat bestuurslid invullen.

Joop is 58 jaar en heeft een lange historie bij Wittenhorst. Met een korte tussenpose van 2 jaar (waarin hij in Nijmegen voetbalde) is Joop al vanaf zijn 9e jaar lid van Wittenhorst.

Joop heeft als voetballer alle selectieteams van de jeugd doorlopen en heeft daarna 10 jaar in de selectie van Wittenhorst 1 gespeeld. Daarnaast is Joop vele jaren jeugdtrainer geweest van de selectieteams in alle categorieën van Wittenhorst. Naast zijn activiteiten bij Wittenhorst is Joop ook hoofdtrainer geweest bij SVOC’01 en SV United.

Joop heeft kortom enorm veel ervaring bij Wittenhorst en op het gebeid van voetbaltechnisch beleid. Hij is de perfecte kandidaat om de functie van bestuurslid Technische Zaken bij Wittenhorst in te vullen.

Als bestuur zijn we erg trots dat Joop bereid is gevonden om bestuurslid Technische Zaken te worden. Met de komst van Joop binnen het bestuur zijn alle vacatures bij het bestuur ingevuld.