Wittenhorst

Zoeken | Contact

Super Sunday op zondag 19 november

Super Sunday op zondag 19 november

9 november 2023

Op zondag 19 november is het tijd voor actie op sportpark Ter Horst! Maak je klaar voor een dag bomvol voetbalexcitement met de talentvolle teams van Wittenhorst. We rekenen op jouw energie en aanmoedigingen om onze spelers naar de overwinning te juichen, Super Sunday is here!

Wittenhorst 8 speelt om 09:30 tegen Venlosche Boys 5, Wittenhorst 4 gaat voor de overwinning tegen SV Venray 4 om 12:00 en Wittenhorst wil drie punten pakken tegen Halsteren vanaf 14:00. Na het fluitsignaal op het hoofdveld is het tijd voor insights en tactieken bij de persconferentie met de coaches om 16:30. De perfecte kans om jouw voetbalkennis te vergroten en vragen af te vuren.

De festiviteiten gaan door in de kantine met een DJ die de perfecte tunes spint, er is een special guest, en genoeg hapjes en drankjes voor iedereen. Dit is meer dan een wedstrijddag; het is een feest van verbinding en vreugde. Wees erbij en maak deel uit van deze fantastische ervaring. Wittenhorst wacht op je - mis het niet!

En voor onze sponsoren, dit is de uitgelezen gelegenheid om te netwerken in een sportieve sfeer. Bereid je voor om in een ontspannen setting nieuwe connecties te leggen. Kom naar sportpark Ter Horst voor een dag vol sport, spel en gezelligheid. Tot dan!

Super Sunday, be there!