Wittenhorst JO15-1 uit de beker

20 oktober 2018

Wittenhorst JO15-1 is er net niet in geslaagd om de volgende ronde van de beker te bereiken. Na een 1-1 gelijkspel over zeventig minuten, bleek Tweede Divisionist JVC Cuijk na strafschoppen te sterk. Vlak voor het rustsignaal kwamen de bezoekers op voorsprong. Na rust had de ploeg van Ken Peeters de overhand en creëerde het de beste kansen. Op aangeven van Omar Katolo scoorde Pim van Schendelen de verdiende gelijkmaker. Helaas bleek de bezoekende ploeg in de penaltyreeks iets sterker. De focus kan nu volledig op de Derde Divisie. Overigens floot scheidsrechter Kevin de Mulder uitstekend.

Inmiddels kennen we Ton Kosterman als hoofdtrainer van Wittenhorst 1. Wellicht wist u niet dat hij ook trainer is van Woezik JO12-1, waar zijn dochter speelt. Vandaag verloor deze ploeg in Horst met 3-1 van Wittenhorst JO12-1. Hopelijk houdt Ton zondag de punten ook in Horst.

Wat verder opviel:

• Wittenhorst JO19-2 bereikte de volgende ronde van de beker door in Tegelen met 5-1 te winnen.
  • Wittenhorst JO9-2 bereikte ook de volgende ronde van de beker. Op bezoek bij Sporting ST JO9-1 werd met 7-2 gewonnen.
  • Helaas wisten de JO19-4 (0-2) en de JO17-4 (2-4) de volgende ronde van de beker niet te bereiken.