Wittenhorst JO19-1 blijft koploper na zege op SC Bemmel

14 november 2023

Afgelopen zaterdag won Wittenhorst JO19-1 haar uitwedstrijd in en tegen SC Bemmel JO19-1, de nummer 9 in de 3e divisie. De wedstrijd eindigde in 2-5.

In de eerste helft werd al duidelijk voetballend het verschil gemaakt door onze 19-1. Na 45 minuten stond het namelijk al 1-5, waarbij Jovanny het meest trefzekere was  met drie doelpunten. Daarnaast troffen Sam en Thijs ook nog doel.

Deze grote voorsprong zorgde er wel voor dat de gretigheid in de tweede helft weg was bij Wittenhorst en uiteindelijk alleen Bemmel nog een keer kon tot scoren kwam. Desondanks een prima resultaat, waardoor onze JO19-1 koploper blijft in de 3e divisie.

Volgende week komt Bennekom op bezoek in Horst. Zij zijn de huidige nummer 3 met slechts 2 punten minder dan Wittenhorst, een gewaagde tegenstander dus.