Wittenhorst

| Contact

Opgeven voor het Slotweekend mogelijk

2 mei 2019

De tweede seizoenshelft is inmiddels bijna ten einde. Om dit mooie seizoen gezamenlijk af te sluiten, zal RKsv Wittenhorst een slotweekend organiseren dat op zaterdag 25 en zondag 26 mei plaatsvindt. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen alle leden het seizoen op een gezellige manier samen met hun team en aanhang afsluiten. 

Voor de jeugdteams zullen op zaterdag enkele activiteiten (o.a. een opblaasbaar dartbord en een springkussen) worden georganiseerd en zal er een BBQ gereed zijn voor spelers, staf, ouders en familie. 
Ook alle seniorenteams hebben na hun laatste competitiewedstrijd op zondag de mogelijkheid om gebruik te maken van een BBQ, voorzien van een gezellige muzikale omlijsting verzorgd door een dj. Daarnaast vinden er nog enkele activiteiten plaats. 

Wij hopen dat alle teams meedoen en hiermee hun seizoen op een gezellige manier afsluiten. Elk team kan zich voor dit initiatief opgeven of afmelden bij hun coördinator. Voorbeeld: De JO19-3 meldt zich dus aan bij de coördinator van de JO19 afdeling. Aangezien de JO17-categorie geen coördinator heeft, kunnen zij zich aanmelden bij Bart Vercoulen: bvercoulen@kpnmail.nl of 06-30791807. 
De seniorenteams melden zich aan bij Leo van den Bekerom: leovandenbekerom@hotmail.com of 06-51408692.

Wij hopen jullie allemaal in groten getale te mogen verwachten op de slotdagen op zaterdag 25 en zondag 26 mei op sportpark Ter Horst! 
Voor meer informatie, zie onderstaande poster.

Poster Slotweekend 25 en 26 mei.jpg