Wittenhorst

| Contact

Nieuwe naam top onder-10-toernooi: Dirk Marcellis Tournament

16 juli 2021

Nieuwe naam top onder-10-toernooi: Dirk Marcellis Tournament

Op woensdag 14 juli onthulden Dirk Marcellis en Ron van den Bekerom de nieuwe naam van het top onder-10-toernooi dat jaarlijks op het sportpark van Wittenhorst wordt gehouden. Het toernooi wat voorheen het miniorentoernooi werd genoemd, heet vanaf nu het Dirk Marcellis Tournament. De eerste editie van het Dirk Marcellis Tournament vindt plaats op zaterdag 28 augustus. 

Ambassadeur

Dirk Marcellis deed zijn eerste voetbalervaring op in de jeugd van Wittenhorst. Via de jeugd van VVV-Venlo en PSV kwam Dirk in het betaald voetbal terecht. Hij speelde voor PSV, AZ, NAC en PEC Zwolle. Bij deze laatste club beëindigde Dirk in september 2018 zijn loopbaan. In al die jaren is er contact gebleven tussen Wittenhorst en Dirk én daarmee kreeg Dirk voor Wittenhorst een ambassadeursrol. Nu heeft dit dus geresulteerd in de nieuwe naamgeving van het top onder-10-toernooi. 

Internationaal deelnemersveld

Het Dirk Marcellis Tournament heeft een aansprekend deelnemersveld. Naast Nederlandse clubs als PSV, Feyenoord en VVV-Venlo, zijn er ook teams uit Duitsland en België aanwezig. Met clubs als Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Club Brugge belooft het een fantastisch toernooi te worden. 

DMT2.jpg