Pim van Schendelen maakt eerste goal in nieuwe tenues

16 augustus 2020

Zaterdagmiddag 15 augustus was het zover: de eerste (officieuze) wedstrijd van een Wittenhorst-team in de nieuwe tenues. De eer viel te beurt aan Wittenhorst JO17-1, dat het Duitse Union Nettetal op bezoek kreeg. Nadat de bezoekers voor rust geen doelpunten te zien kregen, braken de bezoekers na rust de ban door op voorsprong te komen. Het was aanvaller Pim van Schendelen die al snel de gelijkmaker liet aantekenen en daardoor de boeken in zal gaan als de eerste (officieuze) doelpuntenmaker in de nieuwe shirts.

Niet veel later wisten de Horstenaren zelfs op voorsprong te komen nadat Omar Katolo een scherpe voorzet van Jelle Janssen beheerst binnen gleed. Uiteindelijk waren het de sterk spelende Duitsers die alsnog aan het langste eind trokken: 2-3.

Hoewel de uitslag wellicht tegenviel, was het zeker genieten geblazen voor spelers, staf en bezoekers om het eerste Wittenhorst-team in de nieuwe shirts te zien spelen. Verschillende jeugdteams zoeken nog een sponsor. Wil je meer weten over de mogelijkheden van sponsoring? Stuur een e-mail naar commercielezaken@rksv-wittenhorst.nl

Bijgevoegd een kleine sfeerimpressie van de nieuwe shirts.