Wittenhorst

| Contact

Sponsoractie PLUS: laatste week sparen voor onze club!

20 mei 2019

Spaar samen met PLUS Lucassen voor onze vereniging! Bij iedere besteding van 10 euro (aan reguliere boodschappen*) ontvang je een muntje dat je vervolgens in de buis van onze club kunt stoppen. De buis is te vinden in de winkel en de actie loopt van zaterdag 2 maart t/m zaterdag 25 mei 2019. 

Door te sparen voor Wittenhorst kan er een mooi bedrag bij elkaar gespaard worden wat ten gunste van de vereniging ingezet zal worden. Dus spaar die muntjes en stop ze in de buis van Wittenhorst! 

Update 20-5-'19: de laatste dagen van de actie zijn ingegaan, dus de hoogste tijd voor een eindsprint in het klassement! Afgelopen vrijdag (17 mei) hebben enkele spelers van het G-voetbal geholpen bij de inzameling van muntjes. Zie onderstaande afbeelding voor het resultaat. De naamkaartjes zijn niet zo goed leesbaar, maar een kleine hint: "de buis van Wittenhorst is te herkennen aan de goed gevulde inhoud". 

Uiteraard rekenen we ook de laatste paar dagen van de actie op jullie steun. Dus stop de groene muntjes die je ontvangt bij je boodschappen bij PLUS Lucassen in de buis van RKsv Wittenhorst en help ons nog enkele plaatsen stijgen in het klassement! Op maandag 27 mei vindt de prijsuitreiking plaats in onze kantine. 

Tussenstand 20-5-2019 PLUS spaaractie.jpeg