Wittenhorst

Zoeken | Contact

Sponsorpassen PLUS-Sponsoractie

Sponsorpassen PLUS-Sponsoractie

18 oktober 2020

Zoals jullie misschien al weten staat Wittenhorst op dit moment eerste met de PLUS-sponsoractie. Bedankt voor alle trouwe support tot nu toe! Echter duurt de actie nog tot en met zaterdag 5 december en willen wij jullie vragen om vooral zo door te gaan. Daar komt nog bij dat er vanaf zondag 1 november sponsorpassen in omloop gaan, hiermee worden een week lang dubbele muntjes (!) uitgegeven als je bij de PLUS boodschappen doet. 

Als vereniging hebben wij vanuit Plus Lucassen in totaal 40 sponsorpassen mogen ontvangen. Wanneer er boodschappen worden gedaan met zo’n sponsorpas in de week van 1 november, ontvang je extra munten die kunnen bijdragen aan de sponsoractie voor Wittenhorst. Daarnaast levert het voor de bezitter van een sponsorpas aankoopvoordelen op bij de PLUS. Daarom willen wij u, als lid van Wittenhorst, vragen wie er vaak boodschappen doet bij PLUS Lucassen in Horst. 

Mocht je dus vaak boodschappen doen bij PLUS Lucassen en wil jij een sponsorpasje ontvangen om extra munten voor Wittenhorst te krijgen, mail dan naar mattycortenbach11@hotmail.com. Doe dit door als onderwerp van de mail ‘’Sponsorpasje PLUS’’ te gebruiken en jouw voor- en achternaam met adres te noteren. Er zijn dus maar 40 passen beschikbaar, dus wees er snel bij. Op iedere mail zal geantwoord worden of je wel of niet degene bent die een pasje ontvangt, bij voorbaat dank!