Wittenhorst

Zoeken | Contact

Start fit en zonder blessures aan het nieuwe seizoen!

Start fit en zonder blessures aan het nieuwe seizoen!

13 juni 2021

Onze partner KR8 heeft een programma opgesteld voor spelers van Wittenhorst om onder medische begeleiding toe te werken naar het nieuwe seizoen!

Beste sporter, 

Het afgelopen jaar heb je helaas niet zoals gewend kunnen bewegen. Hoe het er nu naar uitziet gaat het komende seizoen na de zomer hopelijk weer als vanouds starten.  

Om te voorkomen dat je (oude) blessures oploopt óf om het komende seizoen jezelf zo fit mogelijk van start te laten gaan biedt KR8 een programma aan waarbij je in de maanden Juli en Augustus kunt komen trainen onder goede medische begeleiding.  

Het programma zal bestaan uit wekelijkse kracht- en coördinatietraining gecombineerd met veldtrainingen in groepsverband aangepast aan jouw sport en jouw sportniveau.  

Aan de hand van je eigen wensen kan er aandacht worden besteed voor persoonlijke doelen als bijvoorbeeld: 

  • Sterker worden (bijvoorbeeld in duels) 
  • Sneller worden 
  • Hoger kunnen springen 
  • Betere balans 
  • Betere conditie 

Het programma bestaat uit een rittenkaart waarbij je 11 sportlessen koopt voor 120 euro.  Deze kosten zijn voor jezelf en worden dus niet door Wittenhorst vergoed.

De veldtrainingen zijn inzetbaar op dinsdag- / donderdagavond en zullen plaatsvinden op het sportpark van Wittenhorst.  

De kracht- en coördinatietrainingen zullen plaatsvinden op de locatie Westsingel 96 bij KR8 en zijn flexibel in te plannen via de trainer. 

 Voor aanmeldingen / meer informatie kun je contact opnemen met Rik Mandemakers via rmandemakers@kr8-horst.nl