Wittenhorst

| Contact

Succesvolle Shoarmacup 2019

6 juli 2019

Op maandag 1 juli is met de organisatie van de Shoarmacup 2019 een zaalvoetbaltraditie teruggehaald. Ruim 50 voetballers, verdeeld over 8 teams, streden in Sporthal de Berkel tegen elkaar om de felbegeerde beker. Na diverse wedstrijden was het 'Team Ali’, bestaande uit diverse Wittenhorst jeugdspelers en gastspelers uit Venray die er met de hoogste eer er vandoor ging. In een spannende finale versloegen zij een team gevormd door spelers van onze JO17-3. Hiermee bleek eens te meer dat de jeugd de toekomst heeft, ook in de zaal! De avond werd met z’n allen afgesloten bij Café de Beurs, onder het genot van drankjes en natuurlijk overheerlijke shoarma, aangeboden door Keurslagerij Crist Coppens. 

Contributie zaalvoetbal omlaag

De organisatie van de Shoarmacup is eerste initiatief om het zaalvoetbal binnen Rksv Wittenhorst nieuw leven in te blazen, zoals komend jaar ook de contributie aangepast zal gaan worden. In de eerstvolgende ledenvergadering zal het gelijktrekken van alleen zaal- en veldcontributie en een korting van €45 voor een gecombineerd zaal-/veldlidmaatschap ingebracht worden. Met dit alles hopen we weer meer voetballers in de zaal te krijgen en de afdeling zaal ook sterker onderdeel van de club te laten zijn. 

De Shoarmacup 2019 bracht zowaar al direct succes, aangezien zich tijdens de avond zo'n 5 nieuwe spelers aan hebben gemeld. Samen met de afdeling Zaalvoetbal wordt nu een nieuwe commissie gevormd die aan de slag gaat met de ambities met betrekking tot het zaalvoetbal. 

Interesse in zaalvoetbal?

Heb jij interesse om bij ons in de zaal te komen voetballen? Informeer dan bij Dennis Jacobs via wedstrijdsecretariaatzaalvoetbal@rksv-wittenhorst.nl. Voor bestaande (veld)leden geldt vanaf het nieuwe seizoen dus een nieuw tarief. Speel jij bij een andere (veld)club in onze regio, maar wil je bij ons in de zaal komen spelen, dan kan dat ook! Wij juichen het toe dat er ook spelers van andere clubs bij ons in de zaal spelen, zoals dat de afgelopen jaren al bij diverse teams het geval is.