Wittenhorst

| Contact

Terugblik Businessclubevent Wittenhorst-Venray

30 mei 2019

Op 23 mei werd voor de tweede keer een gezamenlijke avond georganiseerd voor de Businessclubs van Wittenhorst en SV Venray. Het evenement vond plaats in het Parkhotel in Horst. De Businessclub van Wittenhorst kijkt terug op een succesvolle avond vol interessante sprekers.

Martin Cuypers, de perfecte kantooromgeving
Presentator Rob van Lieshout opende de avond met een gesprek met Businessclublid Eric Arts van Martin Cuypers BV. Het Venrayse bedrijf heeft zich de afgelopen jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in het inrichten van de perfecte kantooromgeving. Eric vertelde over de ontwikkelingen van het bedrijf en waarom hij zich, als geboren en getogen Venraynaar, toch thuis voelt bij Wittenhorst.

Succesvolle project ‘Fit naar werk’
Ton Hagens (oud-voorzitter van Wittenhorst) en Marlies Kusters (projectleider van Gemeente Horst aan de Maas) gaven vervolgens een uitgebreide toelichting op het project ‘Fit naar Werk’. Dit succesvolle project heeft de afgelopen jaren geleid tot arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast bedrijfsbezoeken bestaat het project ook uit trainingen bij Wittenhorst. Deelnemers gaat letterlijk weer fit aan het werk. De aanwezigen werden meegenomen in de plannen rondom het project.

Sinds 1963 ongeslagen in Europa
Na een voetbalquiz als intermezzo was het tijd voor het hoofdonderwerp van de avond. Het gesprek tussen Marco Bogers (algemeen directeur VVV-Venlo) en Pieter de Waard (algemeen directeur Telstar). Beide heren vertelden uitvoerig over hun rol als directeur bij een BVO. Uitdagingen als de verdeling van televisiegelden en het wel of niet spelen op kunstgras kwamen ter tafel. De leuke en spraakmakende anekdotes volgden elkaar in rap tempo op, waarbij het getal 63 een terugkerend element was.

De avond werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel voor de businessclubleden van beide verenigingen.

Voor de businessclub is na deze avond het seizoen afgelopen. Volgend seizoen worden er opnieuw enkele interessante bijeenkomsten georganiseerd. Wilt u een keer vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen, neem dan contact op via businessclub@rksv-wittenhorst.nl.

Businessclub event 23050219 1.jpg
Businessclub event 23050219 2.jpg
Businessclub event 23050219 3.jpg
Businessclub event 23050219 4.jpg