Wittenhorst

| Contact

Voorbeschouwing bekerfinale Wittenhorst 2

27 mei 2019

Het is een seizoen met ups en downs voor de selectie van Wittenhorst 2. Vele goede en doelpuntrijk gewonnen wedstrijden werden afgewisseld met onverwacht nederlagen. Mede doordat een blessuregolf de seniorenselectie van de Horstenaren dit seizoen teistert, kon trainer Davy Beerens dan ook slechts enkele malen beschikken over een fitte en complete groep. Er moesten dusdanig veel spelers worden ingezet, dat het lastig was om wekelijks een resultaat te boeken.

Ondanks dat de competitie niet naar wens verliep, zit er een mooi toetje op de oranjehemden te wachten: de bekerfinale. Op zondag 2 juni is het tweede elftal van EVV de tegenstander en is Sportpark de Houwakker in Ospel het decor voor deze historische bekerfinale. De ploeg uit Echt speelt ook in de 1e klasse voor reserveteams en boekt vergelijkbare resultaten als de oranje-zwarten. Met een vijfde plaats is men praktisch klaar met het seizoen.

Ons tweede elftal, dat op papier de thuisspelende ploeg is, boekte enkele knappe resultaten gedurende de bekercampagne. Zo werd er knap met 2-0 gewonnen van Hoofdklasser Venray en werden ook taaie ploegen als EVVC en HVCH ruimschoots verslagen. Met een fitte selectie reizen de Horstenaren dan ook met vertrouwen af naar Ospel, om alsnog een gouden punt te zetten achter dit turbulente seizoen. 

Belangrijke informatie:

  • Vertrek bus tussen 12.30 en 12.45 uur vanaf de voormalige ING bank.
  • Kosten: € 7,00. Gepast afrekenen in de bus bij Marcel van Kuijck (leider Wittenhorst 2).
  • Aanmelden voor de reis ook bij Marcel: mpgvankuijck@ziggo.nl (vol = vol).
  • We vertrekken uiterlijk om 18.00 uur in Ospel en keren ook terug bij de voormalige ING.