Wittenhorst

| Contact

Wittenhorst 1 en 2 zijn weer begonnen!

8 juni 2020

Zondagmorgen 7 juni trapten Wittenhorst 1 en 2 af met deel 1 van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De komende weken trainen de spelers onder leiding van Ton Kosterman en Richard Kleuskens om weer in het ritme te komen en om enkele 'nieuwe' jongens welkom te heten. Na een aantal vrije weken in juli, zullen de oranjehemden in augustus de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer opstarten.

De anderhalvemetersamenleving was ook zondagochtend zichtbaar op sportpark Ter Horst. Enkele toeschouwers (lees: bestuursleden, technisch coördinatoren en teamleiding) hielden keurig afstand en ook tijdens de training hielden de spelers onderling zoveel mogelijk afstand. De trainers hadden hun oefenstof hier duidelijk op aangepast. 

Voordat de eerste training daadwerkelijk startte, namen o.a. Kosterman, Kleuskens en bestuurslid Joop Theunissen het woord om de selectie toe te spreken. Hierbij werden o.a. afspraken, ambities en het beleid gedeeld met de groep, waar ook de JO19-1 onder leiding van Remco Arts bij aansloot. Vervolgens stelden 'nieuwkomers' Frank Peeters en Denny Bongers zich voor, al hadden zij daar weinig woorden voor nodig. Beiden leken zich al snel weer thuis te voelen op de Horster grasvelden. 

Wittenhorst 2 bestaat aankomend seizoen uit een uitzonderlijk jonge en getalenteerde groep, aangevuld met enkele geroutineerde spelers. Kleuskens, die mede is aangesteld om het tweede elftal weer een 'smoel' te geven, kent de spelers vanuit de jeugd en zal daarnaast als technisch coördinator het beleid en de doorstroming vanuit de jeugd verder vorm gaan geven. 

De start van het nieuwe seizoen laat nog even op zich wachten, maar de Horstenaren gaan zich weer opladen voor een sportief en succesvol seizoen!