Wittenhorst

| Contact

Betrokkenheid centraal thema in 2020-2021

18 juli 2020

Ook voor het bestuur van Wittenhorst is het seizoen 2019-2020 afgesloten. Een enerverend seizoen met een succesvolle start en een abrupt einde door het coronavirus. Tijdens een sessie in de kantine stonden we vandaag stil bij het afgelopen jaar en keken we vooruit naar de toekomst. De centrale vraag tijdens de sessie was hoe we de betrokkenheid van onze leden bij de vereniging kunnen vergroten. We zien namelijk dat activiteiten als het openingsweekend en de voetbalquiz succesvol zijn en dat leden massaal meedoen als we een poll organiseren voor de nieuwe tenues. Echter zien we ook dat de opkomst bij de ledenvergadering en de nieuwsjaarsreceptie slecht is en dat het op sommige fronten moeite kost om nieuwe vrijwilligers te werven. 

Tijdens de sessie kwamen we tot de conclusie dat we alleen betrokkenheid kunnen creëren door leden meer te betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Dat is daarom ons motto voor volgend seizoen. We gaan jullie (nog) beter betrekken bij de doorontwikkeling van onze vereniging. Onze ambitie om de aantrekkelijkste voetbalvereniging uit de regio te zijn blijft daarbij het speerpunt. Heb je hier zelf ideeën bij of wil je met ons sparren? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen.

Vanuit het bestuur danken wij iedereen voor ieders bijdrage tijdens dit bijzondere seizoen. We hopen het nieuwe seizoen na de zomer weer, onder relatief normale omstandigheden, op te starten. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Geniet van de zomervakantie en tot volgend seizoen!

Het bestuur

sessie bestuur 1.jpeg
sessie bestuur 2.jpeg