Wittenhorst

| Contact

Corona-update: We gaan langzaam opstarten

7 mei 2020

Deze week zijn de trainingen van de JO-9 tot en met JO-12 opgestart. Erg mooi om te zien dat er weer activiteit is op ons sportpark. Door de geldende coronamaatregelen gelden er wel strikte regels. Volwassenen mogen bijvoorbeeld niet op het sportpark komen, er is een kiss & ride ingericht en alle materialen moeten na iedere training ontsmet worden. 

Gelukkig heeft de regering  aangekondigd dat maatregelen stapsgewijs versoepeld worden. Wij zijn voornemens om volgende week te starten met het aanbieden van trainingen voor 13 t/m 18 jaar. Ook voor de Mini-f willen we trainingen aanbieden. Of dit allemaal gaat lukken is afhankelijk van organisatorische en technische zaken. We zoeken bijvoorbeeld nog diverse vrijwilligers die ondersteunen om alles in goede banen te leiden. Wil je helpen om de trainingen mogelijk te maken? Stuur dan een mail naar ikwilhelpen@rksv-wittenhorst.nl

Als alle jeugdteams weer op het veld kunnen, gaan we bekijken hoe we ook voor de seniorenteams weer trainingen kunnen organiseren. Daarvoor zijn we uiteraard ook van vrijwilligers afhankelijk. Als e.e.a. ingevuld is, melden we dat uiteraard meteen.