Wittenhorst

Zoeken | Contact

Vijfde traject “Fit naar Werk” van start

Vijfde traject “Fit naar Werk” van start

16 september 2020

Afgelopen dinsdag, 15 september, is het 5e traject “Fit naar Werk” van start gegaan. 

“Fit naar Werk” is een samenwerkingsverband van RKsv Wittenhorst en de gemeente Horst aan de Maas mede ondersteund door de Businessclub Wittenhorst.

Doel is deelnemers verder te brengen in hun persoonlijke ontwikkeling en waar mogelijk naar (vrijwilligers-)werk. Met dit traject worden mensen vanuit uitkeringssituaties gestimuleerd in aanraking te komen met vrijwilligerswerk bij instanties en stageplaatsen of werkervaringsplaatsen in het bedrijfsleven. Hierbij is steun vanuit het bedrijfsleven onontbeerlijk. 

Bij de start van dit traject hebben de volgende bedrijven en instanties al hun medewerking toegezegd: ANCO, Kempen Communicatie, Parkhotel Horst, CSU Schoonmaak, Graaf ter Horst, HUB73, Martin Cuypers, Albert Heijn Horst, ACB-ARCO, Mertens, Gasterij Bergerbaan, Alaerds Allegro BV, museum De Locht, Kwekerij Litjens, De Schatberg & FEC Sevenum, De Zorggroep, PLUS Lucassen en de gemeente Horst aan de Maas.

Alle bedrijven en instanties, bedankt voor jullie intentie om mensen op pad te helpen naar een zinvolle tijdsbesteding en misschien wel op pad naar een betaalde baan. 

 

*Foto is uit 2019.