Wittenhorst

| Contact

Jeugdselectie traint met voorlopige groepen

6 juni 2020

Inmiddels zijn de jeugdteams alweer enkele weken aan het trainen. Wekelijks trappen er weer honderden jeugdspelers tegen een bal en komen we weer terug in ons dagelijks ritme. Afgelopen week trainde de jeugdselectie voor het eerst met de voorlopige groepen.

De mannen van Wittenhorst JO19-1 stonden voor het eerst onder leiding van nieuwbakken trainer Remco Arts. Het vaandelteam van de jeugdopleiding is door de KNVB bij de conceptindeling ingedeeld in Divisie 3, waardoor het opnieuw een enerverend seizoen lijkt te gaan worden met mooie en uitdagende tegenstanders. Remco zal zich binnenkort middels een interview voorstellen op onze site.

Natuurlijk begonnen deze week ook de JO17-1 en JO17-2 met hun nieuwe, voorlopige groepen. De JO17-1 staat opnieuw onder leiding van Ken Peeters en is door de KNVB voorlopig ingedeeld in Divisie 7, wat betekent dat deze groep de broodnodige uitdaging zal krijgen op een mooi niveau. De JO17-2, onder leiding van Stan Theeuwen, zal als Hoofdklasser het nieuwe seizoen starten.

De JO15-1 is ingedeeld in de Divisie 5, waarbij deze groep zich het komende seizoen kan gaan meten met grote amateurclubs in de regio Zuid. Ook zij begonnen deze week de training met de voorlopige groep, maar zijn nog wel op zoek naar een trainer voor aankomend seizoen: https://www.rksv-wittenhorst.nl/hoofdtrainer-jo15-1

Wittenhorst JO13-1 staat ook aankomend seizoen onder leiding van trainer Nick Verbong. De oranjehemden zullen aankomend seizoen actief zijn in Divisie 2 en zullen daarin veel teams treffen die ze ook dit seizoen troffen in de 3e divisie. Kortom: genoeg spektakel en uitdaging verwacht!