Knappe zege Wittenhorst VR1 op Schaesberg

25 november 2019

Wittenhorst nam het vandaag op tegen de gedeelde nummer 3 vv Schaesberg. Schaesberg is een bekende tegenstander en dat was terug te zien in het spel.
Tijdens de eerste helft werd de wedstrijd grotendeels afgespeeld op het middenveld. Beide teams weten enkele kansen te creëren, maar voor rust werd er niet gescoord.

Na rust beginnen de gasten uit Landgraaf sterk aan de tweede helft. Toch zijn het de oranje zwarten die de scoren openen na ruim een uur voetballen. Carin Vissers speelt de bal op Maud Vermazeren. Vermazeren controleert de bal op de borst en schiet daarna de bal feilloos binnen: 1-0.

Met nog een kwartier te spelen gaat Schaesberg aanvallender voetballen, maar weet niet door de solide verdediging heen te dringen. Met nog een paar minuten te spelen maakt Jolein Vergeldt haar debuut voor het vaandelteam uit Horst.

Door deze belangrijke overwinning is een gat geslagen tussen de top en het middenveld in de competitie. Wittenhorst staat nu gedeeld 2e en heeft een voorsprong van 7 punten op de nummer 6.

Volgende week spelen we tegen de koploper in de 2e klasse G: ZSV. De ploeg uit Deurne-Zeilberg staat 4 punten voor. De laatste ontmoeting was in ons voordeel, maar het beloofd een lastige wedstrijd te worden. De wedstrijd begint om 13.00u op Sportpark De Kranenmortel in Deurne.