Wittenhorst

| Contact

Meld je aan voor een persoonlijk loopbaanadvies!

6 november 2020

Wittenhorst biedt tien leden de unieke mogelijkheid om (gratis) mee te doen aan het loopbaantraject "NL leert door". Een interessant traject waarbij de deelnemers een ontwikkeladvies ontvangen dat gericht is op het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt. Ontwikkeling is namelijk van belang voor iedereen. De landelijke regeling “NL leert door” is bedoeld als ondersteuning om je te (her)oriënteren op jouw actuele mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Deze regeling biedt werkenden alsook niet werkenden gratis een ontwikkeltraject aan. 

Omdat Wittenhorst een vereniging is die naast sportieve ook maatschappelijke ambities nastreeft bieden wij dit traject aan voor onze leden. 

Met behulp van een arbeidsmarktscan (de TMA = Talenten Motivatie Analyse) en een aantal individuele gesprekken maak je tijdens het traject kennis met jouw kennis, vaardigheden, houding en drijfveren. Wat motiveert jou? Wie ben ik? Wat kan ik? En wat wil ik? Dit wordt vertaald naar een persoonlijk ontwikkelplan. Daarmee vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

In samenwerking met “Emonts Job coaching & Personeelsadvies” , “Marian Gubbels Coaching” en onze commissie “Maatschappelijk” biedt Wittenhorst tien leden de kans mee te doen aan het traject “NL leert door”. In onze ogen een unieke kans voor leden. Kevin van Asten heeft afgelopen jaar als eerste lid van onze vereniging de TMA test uitgevoerd (als pilot) en is erg positief over de resultaten. Wil je meer weten over dit traject, neem dan contact op met Kevin. 

Wil je meedoen aan het traject? Meld je z.s.m. – in ieder geval voor 15 november a.s. - aan bij Hay Emonts (06-51170323 of mail info@emontsjobcoaching.nl ). Ook voor meer informatie kun je bij hem terecht. 

Samengevat:

Voor wie ?

  • Leden va Wittenhorst vanaf 18 jaar tot pensioengerechtigde leeftijd.
  • In bezit van een BSN nummer en geldig ID bewijs.

Wat is het doel ?

  • Een loopbaanadvies met jouw motivatie en drijfveren.
  • Meer kansen voor jou op de arbeidsmarkt.

Wat kost het ?

  • Niets.
  • Wel wordt verwacht dat je gemotiveerd mee doet.
  • De individuele gesprekken vinden plaats in de avonduren of indien jij kunt overdag.

Aanmelden of informatie: