Wittenhorst

| Contact

Netwerkevent businessclub Wittenhorst en SV Venray

16 mei 2019

Uitnodiging: Komt u naar het spectaculaire netwerkevent op 23 mei a.s. van BC Wittenhorst en SV Venray? 

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren de BC Wittenhorst en SV Venray voor de tweede keer een uniek netwerkevent voor haar business partners en sponsoren. 
Wederom een zeer interessant en vermakelijk programma waarin Pieter de Waard en Marco Boogers als gastsprekers zullen fungeren en alle aanwezigen ruim de gelegenheid krijgen om elkaar beter te leren kennen. 

Pieter de Waard 
Sinds oktober 2006 is Pieter de Waard algemeen directeur en bestuursvoorzitter van betaald voetbalorganisatie Telstar. Hij is daarmee de op een na langstzittende algemeen directeur in het Nederlands betaald voetbal. Zijn club en hij halen regelmatig de (inter)nationale pers met spraakmakende, innovatieve en revolutionaire ideeën. Pieter wordt in verband gebracht met uitspraken als; ‘wie Telstar wegzet als subsidiejunk krijgt een knokploeg op zijn stoep’, ‘ach dat voetbal is maar een lastige onderbreking van een geweldige avond’, ‘wij zijn sinds 1963 ongeslagen in Europa’, ‘de eredivisie staat in ons nest te pissen’ en ‘de beloften gaan betalen of ze rotten maar op’. Duidelijke taal is waar hij van houdt. 

Marco Bogers 
Algemeen directeur van VVV-Venlo Marco Bogers is een ervaren specialist met een bewezen geschiedenis in de sportindustrie. Bekwaam in Operations Management, Twitter, Sports Management, Coaching en Sales. Hij is een sterke verkoopprofessional met een Bachelor of Science (BS) gericht op commerciële economie. 

Het event vindt plaats in het Parkhotel te Horst en wordt gepresenteerd door Rob van Lieshout. 

Programma 
19.30 uur ontvangst 
20.00 uur welkom & introductie 
20.10 uur interview sponsor Martin Cuypers 
20.30 uur maatschappelijke project ‘Fit naar Werk’ 
20.45 uur voetbalquiz 
21.00 uur presentatie Pieter de Waard & Marco Bogers 
22.00 uur netwerken 
23.00 uur einde 

Graag ontvangt de businessclub vóór 20 mei 2019  van u per e-mail (businessclub@rksv-wittenhorst.nl) of u wel of niet aanwezig zult zijn en met hoeveel personen. Per businesspartner mogen er maximaal 2 afgevaardigden deelnemen. 

Graag tot ziens op donderdag 23 mei in het Parkhotel te Horst.