Wittenhorst

| Contact

Communicatiecommissie zoekt versterking

16 mei 2019

Heb jij een achtergrond in marketing/communicatie? Of vind je het gewoon leuk om content te genereren? Dan ben jij misschien wel dé welkome versterking voor de commissie communicatie & pr. 

De commissie verzorgt alle communicatiezaken bij Wittenhorst. Denk aan het ontwikkelen van deze website, het beheren van de socialmedia-kanalen en het ontwerpen van divers drukwerk. De commissie vernieuwt graag en zoekt altijd naar nieuwe frisse ideeën om verhalen te vertellen.

Voor de commissie (die momenteel uitsluitend uit mannen bestaat) zoeken we versterking. Ben jij een vrouw met passie voor communicatie? En heb je ook nog affiniteit met voetbal? Dan voegen we je graag toe aan onze gezellige commissie. Uiteraard zijn mannen net zo welkom! Als commissielid sluit je aan bij de vergaderingen van de commissie, ongeveer een keer per anderhalve maand, en denk je mee over de mogelijkheden om Wittenhorst positief onder de aandacht te brengen.

Heb je interesse om de communicatiecommissie te versterken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bob Obers: bobobers@rksv-wittenhorst.nl of 06-50850811.